Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 818 kJ / 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
| Tuky | 26,26 g |
| – nasycené | 16,19 g |
| – nenasycené | 9,07 g |
| –– mononenasycené | 8,01 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 4,37 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 21,10 g |
| – cukry | 19,72 g |
| ––– laktóza | 10,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 3 ks 3 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 sladšího jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra podle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |