Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrová vaječina s bylinkami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 731 kJ /
1 370 kcal
Bílkoviny64,15 g
– z toho živočišné bílkoviny57,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,75 g
Tuky94,03 g
– nasycené44,82 g
– nenasycené34,80 g
–– mononenasycené29,32 g
–– polynenasycené5,48 g
––– omega 30,64 g
Vláknina9,39 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 720 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy62,04 g
– cukry34,36 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 Romadur Romadur 40 % t. v s.
1 1 Camembert Camembert
500 ml 500 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 500 ml
5 5 cherry rajčat Rajčata cherry 150 g
1 1 žlutá paprika (i jiná barva) Paprika žlutá čerstvá 150 g
3 PL 3 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.