Nutriční hodnoty (Sýrová vaječina s bylinkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 731 kJ / 1 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,75 g |
| Tuky | 94,03 g |
| – nasycené | 44,82 g |
| – nenasycené | 34,80 g |
| –– mononenasycené | 29,32 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 9,39 g |
| Cholesterol | 1,48 g |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 62,04 g |
| – cukry | 34,36 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 Camembert | Camembert | |
| 500 ml 500 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| 5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika (i jiná barva) | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| pepř | Pepř černý |