Nutriční hodnoty (Tvarohovo-pudinkový závin s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 12,89 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 5,52 g |
| –– mononenasycené | 3,95 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 17,95 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 115,20 g |
| – cukry | 65,88 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení listového těsta(měl jsem Korrekt na pečicím papíru 300g) | ||
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 4-5 4-5 hrušek | Hruška čerstvá | 585 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| žloutek na potření | Vaječný žloutek |