Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort ke křtu vnučky Verunky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie47 161 kJ /
11 272 kcal
Bílkoviny135,28 g
– z toho živočišné bílkoviny89,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,60 g
Tuky711,24 g
– nasycené277,55 g
– nenasycené396,48 g
–– mononenasycené309,33 g
–– polynenasycené87,15 g
––– omega 321,93 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 3,46 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,49 g
Sacharidy1 073,45 g
– cukry749,75 g
––– laktóza15,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
270 g 270 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 270 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1 lžička 1 lžička mleté kávy Káva mletá 5 g
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
15 lžic 15 lžic oleje Olej řepkový 165 ml
15 lžic 15 lžic vody Voda 270 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
7 lžic 7 lžic vody Voda 126 ml
7 lžic 7 lžic oleje Olej řepkový 77 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
50 g 50 g 100% tuku omega nebo iva Margarín 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5-2 kostky 1,5-2 kostky másla Máslo kravské 437.5 g
250-400 g 250-400 g moučkového cukru Cukr bílý 325 g
marmeláda Marmeláda jahodová
potahová hmota (marcipán nebo potahový fondán) Fondán
potravinářská barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.