Nutriční hodnoty (Grenadír)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 12 589 kJ / 3 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,98 g |
| Tuky | 7,67 g |
| – nasycené | 2,06 g |
| – nenasycené | 1,56 g |
| –– mononenasycené | 0,78 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 51,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 619,30 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 500 g 500 g těstovin (flíčků) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |