Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švábské anýzové figurky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 854 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny46,11 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky20,12 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené10,00 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,31 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy433,90 g
– cukry262,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka mleté vanilky Vanilka prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
na špičku nože na špičku nože jedlé sody (nebo kypřicího prášku do pečiva) Jedlá soda
1 špetka 1 špetka drceného anýzu do těsta (nebo trocha celého anýzu na plech) Anýz semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.