Nutriční hodnoty (Švábské anýzové figurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 854 kJ / 2 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 20,12 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 433,90 g |
| – cukry | 262,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 špetka 1 špetka mleté vanilky | Vanilka prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| na špičku nože na špičku nože jedlé sody (nebo kypřicího prášku do pečiva) | Jedlá soda | |
| 1 špetka 1 špetka drceného anýzu do těsta (nebo trocha celého anýzu na plech) | Anýz semena |