Nutriční hodnoty (Kedluben smažený v kukuřičné strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 528 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 15,80 g |
– nasycené | 3,76 g |
– nenasycené | 7,41 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 28,65 g |
– cukry | 8,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 2 vejce (žloutky) | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody nebo podle potřeby | Voda | 45 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky i méně podle potřeby | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
kukuřičná strouhanka na obalení | Strouhanka kukuřičná | |
olej (na potření pečícího papíru a pokapání kedluben) | ||
sůl | Sůl mořská |