Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek na růžovém pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,80 g |
| – nasycené | 12,82 g |
| – nenasycené | 39,38 g |
| –– mononenasycené | 34,24 g |
| –– polynenasycené | 5,14 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 3,89 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| větší kuřecí prso | Kuře prso | |
| steakové koření nebo grilovací koření | Koření Argentina | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| asi 1/3 asi 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
| lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| kuličky kuličky růžového pepře (podle chuti) | Pepř růžový | |
| hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |