Nutriční hodnoty (Omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 442 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 23,58 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 10,76 g |
| –– mononenasycené | 8,64 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 781 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 5,04 g |
| – cukry | 2,94 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 5 plátků 5 plátků (koleček) pórku | Pórek čerstvý | |
| cca 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| olej | Olej řepkový |