Nutriční hodnoty (Husí játra na divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 945 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 43,96 g |
| – nasycené | 19,96 g |
| – nenasycené | 18,94 g |
| –– mononenasycené | 14,83 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,34 g |
| Cholesterol | 2,43 g |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 21,94 g |
| – cukry | 9,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g husích jater | Játra husí | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 čerstvé bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
| 10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 1/2 KL 1/2 KL sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1/2 KL 1/2 KL sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí |