Nutriční hodnoty (Dušené vepřové žebírko na kmíně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 392 kJ / 1 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 126,50 g |
| – nasycené | 61,70 g |
| – nenasycené | 63,20 g |
| –– mononenasycené | 54,06 g |
| –– polynenasycené | 9,14 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 25,35 g |
| – cukry | 9,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových kotlet i s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g libovější slaniny | Špek | 150 g |
| 1 l 1 l vývaru z vepřových kostí | Kost vepřová | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku (nejlépe českého) | Česnek čerstvý | 42 g |
| máslová jíška (máslo, hladká mouka) | Jíška máslová | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |