Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 182 kJ / 999 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 125,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 47,37 g | 
| – nasycené | 20,44 g | 
| – nenasycené | 19,26 g | 
| –– mononenasycené | 17,01 g | 
| –– polynenasycené | 2,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,32 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 462 mg | 
| Sodík | 386 mg | 
| Sůl | 0,80 g | 
| Sacharidy | 16,40 g | 
| – cukry | 14,30 g | 
| ––– laktóza | 7,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g | 
| sklenice sklenice strouhaného sterilovaného celeru (180 g) | Celer bulva sterilovaná | |
| 200 g 200 g husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
| lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžička lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| lžička lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g | 
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |