Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 792 kJ / 1 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,27 g |
| Tuky | 109,24 g |
| – nasycené | 29,69 g |
| – nenasycené | 73,35 g |
| –– mononenasycené | 58,65 g |
| –– polynenasycené | 14,70 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 106,74 g |
| – cukry | 30,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 300 g 300 g listového špenátu (nebo mraženého) | Špenát čerstvý | 300 g |
| 400 g 400 g sterilovaných rajčat (nebo čerstvých) | Rajče červené sterilované | 400 g |
| 1 špetka 1 špetka himálajské soli | Sůl himalájská |