Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 792 kJ /
1 862 kcal
Bílkoviny100,27 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,27 g
Tuky109,24 g
– nasycené29,69 g
– nenasycené73,35 g
–– mononenasycené58,65 g
–– polynenasycené14,70 g
––– omega 30,42 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 1,99 g
Sůl5,10 g
Sacharidy106,74 g
– cukry30,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších brambor Brambor zimní 400 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
300 g 300 g listového špenátu Špenát čerstvý 300 g
400 g 400 g sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
špetka špetka himálajské soli Sůl himalájská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.