Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 792 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,27 g |
Tuky | 109,24 g |
– nasycené | 29,69 g |
– nenasycené | 73,35 g |
–– mononenasycené | 58,65 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 106,74 g |
– cukry | 30,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
300 g 300 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
400 g 400 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
špetka špetka himálajské soli | Sůl himalájská |