Nutriční hodnoty (Bulgur s vepřovým masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
| Tuky | 15,52 g |
| – nasycené | 3,28 g |
| – nenasycené | 11,61 g |
| –– mononenasycené | 7,44 g |
| –– polynenasycené | 4,16 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 16,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,39 g |
| – cukry | 15,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| pšeničný bulgur | Pšeničný bulgur | |
| vepřové maso (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 rovná lžička kari koření | Kari | |
| 1 1 plná lžička Tacos koření | Grilovací koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 500 ml 500 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 500 ml |
| zelenina - květák, zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| kořenová zelenina (nebo mražená zelenina) | Mrkev čerstvá | |
| 1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
| 8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý |