Nutriční hodnoty (Malajské hovězí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 246 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 7,37 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 3,26 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,25 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 3,53 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| cibuli | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |