Nutriční hodnoty (Salát z pečené dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 21,99 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 15,78 g |
| –– polynenasycené | 2,57 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,64 g |
| – cukry | 16,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |