Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné tiramisu s ořechovým krokantem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 897 kJ /
2 843 kcal
Bílkoviny48,67 g
– z toho živočišné bílkoviny30,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,53 g
Tuky179,49 g
– nasycené78,58 g
– nenasycené88,58 g
–– mononenasycené39,46 g
–– polynenasycené49,12 g
––– omega 38,74 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy248,06 g
– cukry227,10 g
––– laktóza14,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
piškoty (máslové sušenky nebo spekulatis) Sušenka
jablečný džus Džus jablečný
200 g 200 g Mascarpone Mascarpone 200 g
200 g 200 g tvarohu tučného Tvaroh polotučný 200 g
100 g 100 g moučkového cukru resp. podle chuti Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
3-4 3-4 jablka (nakrájená na kostičky) Jablko čerstvé 525 g
0,5 dcl 0,5 dcl jablečného džusu Džus jablečný 50 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
-můžou být předem namočené v rumu Rum
mletý hřebíček Hřebíček
skořici Skořice ceylonská
1,5 sáčku 1,5 sáčku dortové želatiny Želatina cukrářská
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
10 dkg 10 dkg posekaných vlašských ořechů (nebo mandlí) Vlašské ořechy 100 g
3 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.