Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bosáky - knedlíky napůl ze syrových a napůl z vařených brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 554 kJ /
1 327 kcal
Bílkoviny38,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky9,06 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,18 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy256,30 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce škrobu solamyl Bramborový škrob 15 g
hladká mouka dle potřeby Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.