Nutriční hodnoty (Bosáky - knedlíky napůl ze syrových a napůl z vařených brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 9,06 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 256,30 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce škrobu solamyl | Bramborový škrob | 15 g |
hladká mouka dle potřeby | Mouka pšeničná hladká |