Nutriční hodnoty (Filé se zeleninou a bambusovými výhonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 870 kJ / 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,25 g |
| Tuky | 11,76 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 10,31 g |
| –– mononenasycené | 7,17 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 19,35 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks mraženého filé z tresky | Treska filet | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 menšího pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| hrstička hub (žampiony nebo směs různých hřibovitých hub) | Hřib čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamicového octa s bazalkou | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
| rýže | Rýže bílá |