Nutriční hodnoty (Játrová paštika z tlakového hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 35 042 kJ / 8 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 288,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 272,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,35 g |
| Tuky | 738,21 g |
| – nasycené | 207,13 g |
| – nenasycené | 516,55 g |
| –– mononenasycené | 390,52 g |
| –– polynenasycené | 126,04 g |
| ––– omega 3 | 6,45 g |
| Vláknina | 16,95 g |
| Cholesterol | 4,24 g |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,47 g |
| Sacharidy | 139,30 g |
| – cukry | 16,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg tučného bůčku (nejlepší je lalok nebo podbřišek) | Vepřový lalok | 1000 g |
| 1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
| 2-3 2-3 střední cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 3 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 1/4 sklenice 1/4 sklenice strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |