Nutriční hodnoty (Tuňák s bylinkovo-citronovým olejem a teplým bramborovým salátem s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 0,98 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 61,40 g |
| – cukry | 6,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 steak z tuňáka – cca 200g | Tuňák filet | |
| 3 3 větší snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 menší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 polévková lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | |
| 2 2 čajové lžičky čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| Bramborovo fenyklový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 200 g 200 g malých brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g fenyklu | Fenykl hlíza | 100 g |
| 1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vločková sůl | Sůl mořská |