Nutriční hodnoty (Smetanové vepřové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 161 kJ / 1 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 76,14 g |
| – nasycené | 35,69 g |
| – nenasycené | 31,51 g |
| –– mononenasycené | 26,29 g |
| –– polynenasycené | 5,22 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 6,68 g |
| Cholesterol | 698 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 19,85 g |
| – cukry | 12,97 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 kousek 1 kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek cukety | Cuketa čerstvá | |
| 5-6 5-6 kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| solamyl (nebo instantní jíška) | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |