Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Africká arašídová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 213 kJ /
768 kcal
Bílkoviny19,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,32 g
Tuky63,31 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené53,17 g
–– mononenasycené32,94 g
–– polynenasycené20,23 g
––– omega 32,71 g
Vláknina12,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy26,00 g
– cukry9,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kousek kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 hrnky 3 hrnky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
1 1 střední batát Batáty neloupané
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
4 lžíce 4 lžíce arašídového másla Máslo arašídové 60 ml
sůl Sůl mořská
chilli koření Chilli paprička mletá
2 hrsti 2 hrsti čerstvého špenátu nebo jiné listové zeleniny (mangold, kapusta) Špenát čerstvý
hrst hrst nasekaných arašídů Arašídy solené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.