Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se smetanou a vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 430 kJ / 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 0,69 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 69,30 g |
| – cukry | 11,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 7 7 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
| vepřová kotleta | Vepřová kotleta s kostí | |
| smetana (30% 250 ml nebo 12% 500 ml) | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| mražená kukuřice | Kukuřice mražená | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |