Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se smetanou a vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 430 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 0,69 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,30 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 7 7 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
vepřová kotleta | Vepřová kotleta s kostí | |
smetana (30% 250 ml nebo 12% 500 ml) | Smetana kravská sladká 12% | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mražená kukuřice | Kukuřice mražená | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |