Nutriční hodnoty (Žraločí ploutve 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 262 kJ / 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 15,32 g |
| – nasycené | 3,70 g |
| – nenasycené | 7,08 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,27 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 21,43 g |
| – cukry | 6,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová kýta | Vepřová kýta | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari | Kari | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky worcestru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |