Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu, červené řepy a pomeranče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 191 kJ /
524 kcal
Bílkoviny8,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky32,87 g
– nasycené4,72 g
– nenasycené28,09 g
–– mononenasycené24,11 g
–– polynenasycené3,98 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy42,62 g
– cukry26,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 upečené červené řepy (nebo uvařené) Červená řepa čerstvá
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 270 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje (nebo jiného) Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.