Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu, červené řepy a pomeranče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 191 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 32,87 g |
– nasycené | 4,72 g |
– nenasycené | 28,09 g |
–– mononenasycené | 24,11 g |
–– polynenasycené | 3,98 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 42,62 g |
– cukry | 26,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 upečené červené řepy (nebo uvařené) | Červená řepa čerstvá | |
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje (nebo jiného) | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |