Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu, červené řepy a pomeranče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 191 kJ / 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 32,87 g |
| – nasycené | 4,72 g |
| – nenasycené | 28,09 g |
| –– mononenasycené | 24,11 g |
| –– polynenasycené | 3,98 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 147 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 42,62 g |
| – cukry | 26,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 upečené červené řepy (nebo uvařené) | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje (nebo jiného) | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |