Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řepové lívanečky s křenovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 391 kJ /
1 528 kcal
Bílkoviny90,48 g
– z toho živočišné bílkoviny65,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,50 g
Tuky49,96 g
– nasycené26,87 g
– nenasycené17,44 g
–– mononenasycené13,01 g
–– polynenasycené4,43 g
––– omega 30,47 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 2,38 g
Sůl5,83 g
Sacharidy175,60 g
– cukry38,70 g
––– laktóza26,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední červená řepa uvařená a oloupaná Červená řepa čerstvá
400 ml 400 ml kyšky nebo podmáslí Kyška 400 ml
10 g 10 g droždí (1/4 kostky) Droždí pekařské lisované 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
100 g 100 g sýra balkánského typu Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
250 g 250 g polotučného tvarohu nebo tučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 PL 2 PL hustého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
čerstvý křen nebo naložený křen podle chuti Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.