Nutriční hodnoty (Řepové lívanečky s křenovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 391 kJ / 1 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 49,96 g |
– nasycené | 26,87 g |
– nenasycené | 17,44 g |
–– mononenasycené | 13,01 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,83 g |
Sacharidy | 175,60 g |
– cukry | 38,70 g |
––– laktóza | 26,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední červená řepa uvařená a oloupaná | Červená řepa čerstvá | |
400 ml 400 ml kyšky nebo podmáslí | Kyška | 400 ml |
10 g 10 g droždí (1/4 kostky) | Droždí pekařské lisované | 10 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
100 g 100 g sýra balkánského typu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
250 g 250 g polotučného tvarohu nebo tučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 PL 2 PL hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
čerstvý křen nebo naložený křen podle chuti | Křen čerstvý |