Vepřový guláš VI

Vepřové maso Doba přípravy: 50 min. 6 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 50 min. 6 názorů

Suroviny 4 porce

300 g vepřového masa
300 g cibule
3 stroužky česneku
1 lžíce hořčice
200 g rajčatového protlaku
černé koření
červená paprika sladká
červená paprika pálivá
rasca (mletá)
bujón
feferonky (nebo chilli)
sůl
olej
vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Cibuľu na drobno pokrájame a osmažíme na masti do sklovita.

  2. Pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme, pridáme čevenú papriku, štipku mletej rasce a podľa chuti pálivej papriky, chili alebo feferóniek.

  3. Smažíme za stáleho miešania kým mäso nepustí šťavu. Pridáme horčicu a šťavu vydusíme.

  4. Zalejeme vodou (iba aby zakryla mäso) a mäso dáme do tlakového hrnca na 20-30min. kým nie je mäkké. Nakoniec pridáme bujón (nie je nutný), rajčinový pretlak a nastrúhaný cesnak a povaríme.

  5. Môžeme dochutiť vegetou, prípadne ešte podľa chuti dokoreníme.

  6. Podávame so zemiakmi, alebo s knedľou.

Komentáře k receptu Vepřový guláš VI

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš z guláš z vepřoveho vepřový guláš recept jak dochutit gulas příprava guláše připrava vepřového gulaše čím dochutit guláš vepřový guláš videorecept vepřoví guláš gulaš vepřovy recept na veprovy gulas guláš recept vepřový veprovy gulas recepty recept guláš vepřový recepty veprovy gulas recepty na guláše vepřový guláš příprava guláš recept recept veprový gulas