Nutriční hodnoty (Třepané brambory se slaninou a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 13,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,56 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g | 
| Tuky | 91,06 g | 
| – nasycené | 45,24 g | 
| – nenasycené | 44,24 g | 
| –– mononenasycené | 38,08 g | 
| –– polynenasycené | 6,16 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 11,00 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 1,63 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 81,16 g | 
| – cukry | 5,06 g | 
| ––– laktóza | 0,06 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g | 
| menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |