Nutriční hodnoty (Vafle z rýžové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 160 kJ / 1 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,41 g |
| Tuky | 70,38 g |
| – nasycené | 48,33 g |
| – nenasycené | 14,90 g |
| –– mononenasycené | 11,32 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 286,34 g |
| – cukry | 101,56 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 230 g 230 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 230 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka (může být i rostlinné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 50 ml 50 ml kokosového oleje | Olej kokosový | 50 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 4 g 4 g (1/3) prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |