Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vafle z rýžové mouky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 160 kJ /
1 950 kcal
Bílkoviny40,57 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,41 g
Tuky70,38 g
– nasycené48,33 g
– nenasycené14,90 g
–– mononenasycené11,32 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy286,34 g
– cukry101,56 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g rýžové mouky Mouka rýžová hladká 230 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka (může být i rostlinné) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 ml 50 ml kokosového oleje Olej kokosový 50 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
4 g 4 g (1/3) prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.