Nutriční hodnoty (Parmezánové rizoto se slávkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,22 g |
Tuky | 59,50 g |
– nasycené | 38,15 g |
– nenasycené | 20,73 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 246,86 g |
– cukry | 13,06 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýže arborio | Rýže bílá | 300 g |
2 plechovky 2 plechovky slávky v marinádě Calvo | ||
450 ml 450 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 450 ml |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
strouhaný parmezán | Parmezán | |
čerstvě nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |