Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Parmezánové rizoto se slávkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 049 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny21,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,22 g
Tuky59,50 g
– nasycené38,15 g
– nenasycené20,73 g
–– mononenasycené18,58 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy246,86 g
– cukry13,06 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g rýže arborio Rýže bílá 300 g
2 plechovky 2 plechovky slávky v marinádě Calvo
450 ml 450 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 450 ml
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
strouhaný parmezán Parmezán
čerstvě nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.