Nutriční hodnoty (Sépiové tagliatelle s domácím pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 521 kJ / 1 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,17 g |
| Tuky | 84,68 g |
| – nasycené | 16,56 g |
| – nenasycené | 63,04 g |
| –– mononenasycené | 43,55 g |
| –– polynenasycené | 19,49 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 9,78 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 157,95 g |
| – cukry | 5,64 g |
| ––– laktóza | 0,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstoviny Pasta Culinaria | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 50 g 50 g opražených slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
| 25 g 25 g nastrouhaného parmazánu + na posypání | Parmezán | 25 g |
| cca 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská |