Nutriční hodnoty (Dýňový bulgur s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 454 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,05 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 117,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g špaldového bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
1 hrst 1 hrst brusinek | Brusinky zavařené | |
1 hrst 1 hrst slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská |