Nutriční hodnoty (Dýňový bulgur s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 454 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,05 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 117,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g špaldového bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
| 1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 1 hrst 1 hrst brusinek | Brusinky zavařené | |
| 1 hrst 1 hrst slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská |