Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový bulgur s balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 454 kJ /
587 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené1,05 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,02 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy117,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldového bulguru Pšeničný bulgur 150 g
1 1 malá dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 balkánský sýr Sýr balkánský (50% t. v s.)
1 hrst 1 hrst brusinek Brusinky zavařené
1 hrst 1 hrst slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná
olivový olej Olej olivový
1 špetka 1 špetka mořské soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.