Nutriční hodnoty (Dýně jako kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 497 kJ / 4 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,78 g |
| Tuky | 6,16 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 1,18 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 0,52 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 72,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 152,94 g |
| – cukry | 1 047,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg dýně | Dýně čerstvá | 2000 g |
| 1 kg 1 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1000 g |
| 3 3 citrony | Citrón čerstvý | 270 g |
| 2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| ocet (1 díl) | Ocet lihový | |
| voda (10 dílů) | Voda |