Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 141 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
| – cukry | 4,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 konzerva tuňáka Calvo v olivovém oleji (160 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí (bez nálevu) | Fazole bílé | |
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |