Nutriční hodnoty (Hrbaté maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
| Tuky | 41,42 g |
| – nasycené | 17,26 g |
| – nenasycené | 18,28 g |
| –– mononenasycené | 13,66 g |
| –– polynenasycené | 4,62 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 663 mg |
| Sodík | 3,39 g |
| Sůl | 8,13 g |
| Sacharidy | 129,50 g |
| – cukry | 24,90 g |
| ––– laktóza | 16,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |