Nutriční hodnoty (Hrbaté maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 41,42 g |
– nasycené | 17,26 g |
– nenasycené | 18,28 g |
–– mononenasycené | 13,66 g |
–– polynenasycené | 4,62 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
– cukry | 24,90 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |