Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrbaté maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 202 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
– z toho živočišné bílkoviny66,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,20 g
Tuky41,42 g
– nasycené17,26 g
– nenasycené18,28 g
–– mononenasycené13,66 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,43 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g
– cukry24,90 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 plátků 5 plátků vepřové krkovičky Vepřová krkovice
sádlo Sádlo vepřové
olej Olej řepkový
4 4 žampiony Žampion čerstvý
cibule Cibule čerstvá
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
4 4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.