Nutriční hodnoty (Plněná pečená jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 699 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 30,05 g |
– nasycené | 18,93 g |
– nenasycené | 9,56 g |
–– mononenasycené | 8,24 g |
–– polynenasycené | 1,32 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 82,13 g |
– cukry | 63,95 g |
––– laktóza | 7,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší pravidelná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého termizovaného sýra | Lučina 70% t.v s. | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku (prášku) | Puding v prášku | 15 g |
1 lžička 1 lžička džemu | Džem ze směsi ovoce | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy |