Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 336 kJ /
1 753 kcal
Bílkoviny162,63 g
– z toho živočišné bílkoviny144,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,50 g
Tuky71,32 g
– nasycené27,25 g
– nenasycené39,24 g
–– mononenasycené31,05 g
–– polynenasycené8,20 g
––– omega 30,61 g
Vláknina56,95 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,38 g
Sacharidy87,95 g
– cukry35,22 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího srdce Srdce hovězí 800 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
špetka špetka soli Sůl mořská
600 g 600 g dýně Hokkaido/čistá váha bez semínek Dýně čerstvá 600 g
330 g 330 g Moravanky Zelenina směs sterilovaná 330 g
500 ml 500 ml vývaru ze srdce Vývar hovězí 500 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.