Nutriční hodnoty (Filet z tresky s vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 251 kJ / 1 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 144,54 g |
– nasycené | 84,83 g |
– nenasycené | 52,50 g |
–– mononenasycené | 46,40 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 5,24 g |
– cukry | 3,45 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g filetů z tresky | Treska filet | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
asi 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
půl hrnku hrnku bílého vína | Víno bílé suché | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
cca 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu |