Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filet z tresky s vinnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 251 kJ /
1 733 kcal
Bílkoviny102,54 g
– z toho živočišné bílkoviny102,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,45 g
Tuky144,54 g
– nasycené84,83 g
– nenasycené52,50 g
–– mononenasycené46,40 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 31,02 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 380 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy5,24 g
– cukry3,45 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g filetů z tresky Treska filet 500 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
asi 3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
půl hrnku hrnku bílého vína Víno bílé suché
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
cca 150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
chilli koření Chilli paprička mletá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
šťáva z citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.