Nutriční hodnoty (Vepřový pekáček se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,96 g |
| Tuky | 48,04 g |
| – nasycené | 14,32 g |
| – nenasycené | 28,84 g |
| –– mononenasycené | 22,08 g |
| –– polynenasycené | 6,77 g |
| ––– omega 3 | 2,07 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,15 g |
| Sacharidy | 147,90 g |
| – cukry | 22,10 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 plátků 4-5 plátků vepřové krkovice (plec ) | Vepřová krkovice | |
| 200 g 200 g uzeného masa v celku | Vepřová plec uzená | 200 g |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 4-5 4-5 větších plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |