Nutriční hodnoty (Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 5,97 g |
– nenasycené | 5,13 g |
–– mononenasycené | 3,65 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 600 g 600 g zadního hovězího | Hovězí kýta | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
velká lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
8 8 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 hrnky 2 hrnky vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 500 ml |