Nutriční hodnoty (Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 5,97 g |
| – nenasycené | 5,13 g |
| –– mononenasycené | 3,65 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 26,27 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 600 g 600 g zadního hovězího | Hovězí kýta | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| velká lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 8 8 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 hrnky 2 hrnky vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 500 ml |