Nutriční hodnoty (Rychlé škvarkové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 11 262 kJ / 2 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 174,50 g |
| – nasycené | 70,00 g |
| – nenasycené | 94,25 g |
| –– mononenasycené | 75,50 g |
| –– polynenasycené | 18,75 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,28 g |
| Sacharidy | 196,30 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mletých škvarků | Škvarky | 200 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| tvrdý sýr na posypání (nemusí být) | Sýr kravský tvrdý 30% |