Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky - pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 762 kJ / 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,18 g |
| Tuky | 26,33 g |
| – nasycené | 6,20 g |
| – nenasycené | 12,74 g |
| –– mononenasycené | 8,65 g |
| –– polynenasycené | 4,09 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 57,90 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 65,40 g |
| – cukry | 26,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brokolice (2 celé) | Brokolice čerstvá | 1000 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| strouhanka (nebo kukuřičná krupice) | Strouhanka pšeničná | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |