Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna s nádivkou a salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 413 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,09 g |
| Tuky | 17,99 g |
| – nasycené | 4,39 g |
| – nenasycené | 8,59 g |
| –– mononenasycené | 6,27 g |
| –– polynenasycené | 2,32 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 7,66 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 834 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 71,40 g |
| – cukry | 16,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| brambory (na 2 porce) | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| mléko (nebo smetana) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 červená paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| kukuřice (z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| voda | Voda | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |