Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna s nádivkou a salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 413 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 17,99 g |
– nasycené | 4,39 g |
– nenasycené | 8,59 g |
–– mononenasycené | 6,27 g |
–– polynenasycené | 2,32 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 71,40 g |
– cukry | 16,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
brambory (na 2 porce) | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mléko (nebo smetana) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 červená paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
kukuřice (z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
ocet | Ocet lihový | |
voda | Voda | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |