Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové suchary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 848 kJ /
1 398 kcal
Bílkoviny38,37 g
– z toho živočišné bílkoviny2,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,40 g
Tuky37,05 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené30,51 g
–– mononenasycené19,61 g
–– polynenasycené10,90 g
––– omega 32,77 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy222,93 g
– cukry18,81 g
––– laktóza3,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g kefíru (podmáslí) Kefír 90 ml
90 g 90 g vody Voda 90 ml
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
5-7 g 5-7 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 6 g
necelá necelá lžička cukru Cukr bílý
mírně vrchovatá lžička lžička soli Sůl mořská
celý mák na obalení Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.