Nutriční hodnoty (Makové suchary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 848 kJ / 1 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
Tuky | 37,05 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 30,51 g |
–– mononenasycené | 19,61 g |
–– polynenasycené | 10,90 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 222,93 g |
– cukry | 18,81 g |
––– laktóza | 3,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 g 90 g kefíru (podmáslí) | Kefír | 90 ml |
90 g 90 g vody | Voda | 90 ml |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
5-7 g 5-7 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 6 g |
necelá necelá lžička cukru | Cukr bílý | |
mírně vrchovatá lžička lžička soli | Sůl mořská | |
celý mák na obalení | Mák modrý |