Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát z červené řepy se slunečnicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 070 kJ /
256 kcal
Bílkoviny2,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky23,95 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené20,27 g
–– mononenasycené10,96 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 30,07 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy6,22 g
– cukry0,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
1 lžíce 1 lžíce vinného octa nebo lžička citronové šťávy Ocet vinný bílý 20 ml
5 lístků 5 lístků bazalky Bazalka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 30 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
balkánský sýr Sýr balkánský (50% t. v s.)
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.