Nutriční hodnoty (Ostré vepřové nudličky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 35,62 g |
| – nasycené | 14,33 g |
| – nenasycené | 15,91 g |
| –– mononenasycené | 13,05 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,54 g |
| Cholesterol | 183 mg |
| Sodík | 822 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
| – cukry | 12,27 g |
| ––– laktóza | 0,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 hrst 1 hrst mražených hub (mohou být i žampiony, popřípadě sušené, předem namočené houby) | Hřib mražený | |
| 2 lžíce 2 lžíce červené sterilované kapie bez nálevu | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 10 cm 10 cm zelené části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 15 g |