Nutriční hodnoty (Punčák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 64 108 kJ / 15 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 25,58 g |
| – nasycené | 6,04 g |
| – nenasycené | 11,95 g |
| –– mononenasycené | 8,69 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 3 713,80 g |
| – cukry | 3 503,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vajec | Vejce slepičí | 210 g |
| 12 dkg 12 dkg krupice cukr | Krupice pšeničná hrubá | 120 g |
| 17 dkg 17 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| voda (horké, kolik vajec tolik lžic lžic vody) | Vejce slepičí | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 350 dkg 350 dkg cukru | Cukr bílý | 3500 g |
| barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| rum | Rum | |