Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 930 kJ /
700 kcal
Bílkoviny12,22 g
– z toho živočišné bílkoviny6,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,57 g
Tuky59,34 g
– nasycené38,22 g
– nenasycené19,71 g
–– mononenasycené17,71 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,32 g
Vláknina11,31 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy26,02 g
– cukry13,95 g
––– laktóza9,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení rukoly i lehce zvadlé Rukola čerstvá 125 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 plná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
150 ml 150 ml mléka + podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
čajová lžička lžička bazalkového pesta Pesto bazalkové
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
špetka špetka cukru Cukr bílý
kousek kousek parmazánu na posypání Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.