Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 257 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,30 g |
| – cukry | 29,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sáček 1 sáček kysaného zelí 500 g | Zelí bílé kvašené | |
| 3-4 3-4 vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | 175 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 2-4 2-4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1-2 1-2 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |